Pun krčag medalja sa karate Kupa Vojvodine doneli u Sombor

Kup Vojvodine, za poletarce, pionire i nade u karateu održan minule nedelje, 26. septembra u Inđiji, doneo je nova veselja za najstariji karate klub u Vojvodini, somborski „Dušan Staničkov“

U konkurenciji ženskih nada, trijumfovala je Drina Stevanović Bodrožić. I ovoga puta, uz njenu zlatnu medalju, pridružila se Bojana Lakićević, koja je osvojila titulu vicešampionke, dok se na podijum popela i Aleksandra Radmilović osvajanjem trećeg mesta.

Njihov klupski drugar Nikola Vulin osvojio je još jedno srebro, u istoj uzrasnoj kategoriji – muških nada.

Da nova lepa priča „Dušana“ bude zaokružena kako dolikuje najboljima, potrudili su se na ovom najznačajnijem pokrajinskom karate takmičenju za sve mlaže kategorije, i poletarci, i to maksimalno duplo, jer: Flip Stanković i Milan Radmilović nisu imali premca pa su tako dopunili još jedan krčag medalja za svoj klub i svoj grad, zlatnim medaljama.

-Verujem da će ovi novi rezultati naših takmičara naići na dobar prijem. Raduje činjenica što nas roditelji podržavaju i što su i ovi uspesi ostvareni tako-reći ne samo sopstvenim sredstvima već i sopstvenom voljom, htenjem, željom za dobrim rezultatima, koja ih samo podstiče da nastave sa jednako redovnim radom pa će dalji trenažni proces kako takmičarska sezona odmiče, ubeđeni smo u klubu, pridoneti i novim postoljima – skromno će i ovom prilikom reći trener Borislav Lakićević, na radost takođe sve brojnijih ljubitelja tog – konačno – olimpijskog, borilačkog sporta.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About lakicevic