Regina Fest – Mali Stapar

U organizaciji Udruženja građana „Štrand“ Sivac, na Malom Staparu je organizovan Regina Fest, koji je osmišljen kao besplatan kamp za roditelje i decu koji su imali priliku da učestvuju u brojnim aktivnostima.
Prema rasporedu, prvog dana, po okupljanju učesnika, planirano je podizanje kampa i upoznavanje sa pravilima istog, te umetnički i edukativni program. Za dan kasnije, 17. juna, predviđene su brojne sportske aktivnosti među kojima su borilački sportovi, atletika, fudbal, košarka, kao i mnoge druge sportske discipline.
Karate klub “Dušan Staničkov” je bio deo ove manifestacije i na pravi način smo prezentovali sport kojim se bavimo kao i naš klub.
Naši najuspešniji takmičari Milan i Aleksandra Radmilović, Nenad Lukić, Bojana Lakićević i mlada nada drevne japanske veštine Vladimir Radmilović su održali trening za učesnike i posetioce kampa. Na treningu su prikazali ručne i nožne tehnike, kate i sportsku borbu i pobrali aplauze od prisutnih.
Tokom dana naši takmičari su se oprobali i u drugim veštinama tako da su Aleksadra Radmilović i Bojana Lakićević osvojile medalje kampa jer su njihovi likovni radovi bili najbolji. Milan Radmilović i Nenad Lukić su bili uspešni u gađanju plastičnim nozevima i zasluženo osvojili medalje. Vladimir Radmilović sa crtežom kampa u svojoj uzrasnoj kategoriji takođe osvaja medalju.
Posle svih aktivnosti, pred sumrak, zapaljena je logorska vatra. Svi posetiocu kampa su mogli da uživaju u pečenju kobasice i krompira. Uz predivne zalogaje uživali smo u kulturno umetničkom programu.
Jedan izuzezno lepo proveden dan.
Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor se zahvaljuje organizatorima na pozivu.
Print Friendly, PDF & Email

About lakicevic

Pročitajte

Panter Open 2023

U organizaciji karate saveza Vojvodine i karate kluba „Panter 2011“ , u Kaću, 03.12 održan …

Kup Vojvodine – Novi Bečej

U okviru kvalifikacija za KUP Srbije u Sportskom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju je 11. …