Aranđelovac Open 2023

Milan Radmilović, član Karate kluba „Dušan Staničkov“ Sombor osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji pionira 2013. godista na prestižnom Međunarodnom karate turniru “Aranđelovac open 2023” ovog poslednjeg, martovskog vikenda
Takmičarke i takmičari najstarijeg karate kluba u Vojvodini osvojili su na ovom popularnom sportskom događaju, još tri u nizu već ovogodišnjih medalja za svoj klub: Vladimir Radmilović, u grupi poletaraca, 2015. godište – zaslužio je srebrnu medalju.

Bojana Lakićević – konkurencija kadetkinje, klasa B i Aleksandra Radmilović, takođe u uzrastu kadetkinja, klasa C, osvojile su bronzane medalje.
Turnir u kojem je učestvovalo čak više od 800 takmičara iz 34 kluba iz dvanaest evropskih zemalja, protekao je u organizaciji Karate Federacije Srbije i domaćeg Karate kluba “Knjaz”.
Karate klub “Dušan Staničkov“ Sombor imao je na taj način još jedanput, maksimalan učinak, 4-oro predstavnika, u disciplini kate i isti broj osvojenih medalja.

To je bio oficicijelni deo – ima razloga za zadovoljstvo ostvarenim trener Borislav Lakićević, ali za naš portal dopunjuje: – E sada možemo da spomenemo da je turnir bio izuzetno jak jer je to grad inače naše olimpijske šampionke Jovane Preković i klub u kojem trenira, uz svog trenera, i dugogodišnjeg prijatelja našeg kluba Roksandu Atanasov, bivšu svetsku šampionku.
A o porodici Radmilović (otac Dušan, majka Tatjana) donećemo uskoro na stranicama portala Novi Radio Sombor kao i u programu internet Novog Radio Sombora posebne reportaže jer ova uzorna somborska porodica to zaslužuje. Dajući primer, kako prate svoju talentovanu i uspešnu decu na svim takmičenjima, koji osim što su osvajači medalja na svim karate događajima, uspevaju da budu u odlični učenici.

Naravno i ovom prilikom zasluge idu na adresu trenera kluba koji na vrlo specifičan način motivišu svoje pulene – perspektivu somborskog i srpskog karateta, a to su Tamara i Borislav Lakićević, viši licencirani treneri karate sporta, a da priča bude potpuna, logistička pratnja i organizacioni deo poveren je i ovom uspešnom takmičarskom prilikom, Aleksandri Lakićević.

 

Print Friendly, PDF & Email

About lakicevic

Pročitajte

Dan borilačkih veština

SIVAC, 07.10.2023. – Manifestacija sa ciljem promocije borilačkih veština i sporta uopšte, „Dan borilačkih veština“, …

Regina Fest – Mali Stapar

U organizaciji Udruženja građana „Štrand“ Sivac, na Malom Staparu je organizovan Regina Fest, koji je …